Midden in de
maatschappij

Driven by Solutions

BAS staat midden in de maatschappij

De lat ligt hoog bij BAS. We willen de beste zijn in wat we doen. Voor onze klanten, maar ook voor onze medewerkers. Dat lukt alleen met de beste mensen, de meest vernieuwende services en de beste IT-systemen. Dáár investeren we in, continu. Bij alles wat we doen geven we ons rekenschap van onze verantwoordelijkheid voor mens en milieu en voor de samenleving waarvan wij deel uitmaken. BAS staat midden in de maatschappij.

BAS FONDS

Omdat kinderen onze toekomst zijn

Om de maatschappelijke verantwoordelijkheid van BAS handen en voeten te geven, ondernemen wij een groot aantal initiatieven en activiteiten. Daarbij gaat veel aandacht uit naar jongeren. Immers: een betere wereld begint bij optimale kansen voor de nieuwe generatie. Om die overtuiging kracht bij te zetten, hebben wij het BAS Fonds opgericht. Van ieder voertuig dat wij verkopen, gaat tien euro naar dit fonds. Hiermee ondersteunen we binnen- en buitenlandse stichtingen die zich op een transparante manier inzetten voor het welzijn van jongeren in achterstandssituaties.

kind

Bij alles wat we doen kijken we verder dan onze neus lang is

BAS FONDS

Dit zijn de stichtingen die ondersteuning krijgen vanuit het BAS Fonds:

Stichting Bogota Zonder Honger

In Colombia leven veel mensen op of onder de armoedegrens. Vooral in de hoofdstad Bogota leven veel kinderen daardoor op straat. De Stichting Bogota Zonder Honger zorgt ervoor dat deze kinderen minstens één warme maaltijd per dag krijgen en zet zich in voor opvang en activiteiten.

Bekijk de website

Stichting Niños Unidos Peruanos

Stichting Niños Unidos Peruanos zet zich in voor extreem verwaarloosde kinderen in en om Cusco, de oude Incahoofdstad in de Andes van Peru. De stichting wil kinderen de kansen die hen ontnomen of onthouden zijn teruggeven, omdat zij recht hebben op een waardevol leven, respect en waardering.

Bekijk de website

Oxfam Novib

BAS steunt het microfinancieringsprogramma van Oxfam Novib, genaamd Ondernemers voor Ondernemers. Dit programma biedt mensen in ontwikkelingslanden met een klein krediet de kans om een eigen bedrijfje op te richten en zo hun toekomstperspectieven te verbeteren.

Bekijk de website

Start typing and press Enter to search