WIJ ZIJN BAS

Driven by solutions

Wij zijn BAS

En onze innovatieve bedrijven en services helpen transportondernemers wereldwijd vooruit

De specialistische bedrijven en medewerkers van BAS Holding staan dag en nacht klaar met oplossingen die aansluiten op de dynamiek van de (internationale) transportsector. Het hart van onze dienstverlening is het BAS Global Truck Concept. Hiermee bieden wij transportondernemers wereldwijd één aanspreekpunt voor een breed scala aan ondersteunende services rond aanschaf, inzet en onderhoud van transportmaterieel. Van in- en verkoop van nieuwe en gebruikte trucks tot en met financiële diensten en after-sales service: ons Global Truck Concept dekt alle disciplines af en helpt transportbedrijven letterlijk vooruit.

Geschiedenis van BAS

Van Brabantse Automobiel
Service tot wereldspeler
met uniek serviceaanbod
voor transportsector

Wat in 1962 begint vanuit een Volvo-dealerschap met twee  bescheiden werkplaatsen voor de regionale transportsector, ontwikkelt zich tot een nog steeds sterk groeiend familiebedrijf. Of liever gezegd: tot een unieke samenhang van specialistische servicebedrijven onder één paraplu: BAS Holding.

Onze innovatieve bedrijven en services helpen transportondernemers wereldwijd vooruit

ONZE VISIE, MISSIE EN WAARDEN

We blijven investeren in mensen en technologie

Binnen ons snel groeiende familiebedrijf staat de toegevoegde waarde voor onze klanten – de transportbedrijven – op de eerste plaats. Dat is de essentie van ons Global Truck Concept en daar zijn de expertise en gedrevenheid van onze mensen op afgestemd. De belangrijkste factoren: de BAS visie op de transportsector in de 21ste eeuw; onze missie op de markt die we bedienen en de gemeenschappelijke waarden die we delen.

BAS staat midden in de maatschappij

Bij alles wat we doen
kijken we verder dan
onze neus lang is

novib

De lat ligt hoog bij BAS. We willen de beste zijn in wat we doen. Voor onze klanten, maar ook voor onze medewerkers. Dat lukt alleen met de beste mensen, de meest vernieuwende services en de beste IT-systemen. Dáár investeren we in, continu. Bij alles wat we doen geven we ons rekenschap van onze verantwoordelijkheid voor mens en milieu en voor de samenleving waarvan wij deel uitmaken. BAS staat midden in de maatschappij.

Start typing and press Enter to search