VOOR WIE

Driven by solutions

Voor wie

WAT JE ACHTERGROND OOK IS, BIJ BAS GAAT DE WERELD VOOR JE OPEN

Transporteurs en truckers vertrouwen op de totaaloplossingen van BAS. Dat betekent dat ze bouwen op de mensen van BAS. Daar kun jij bij horen. Als student of starter sla je bij BAS de snelweg naar een mooie toekomst in. Als professional pak je bij BAS die afslag die past bij jouw loopbaanambities. Waar je ook vandaan komt en wat je achtergrond ook is, bij BAS gaat de wereld voor je open.

Voor scholen

BAS OPENT HAAR DEUREN
VOOR STUDENTEN

Volg je nog een opleiding in het beroepsonderwijs of aan de universiteit? Ambieer je een loopbaan bij een toonaangevend truckdealer en dienstverlener met een unieke reputatie in de transportwereld? BAS biedt je een kijkje achter de schermen. Laat weten wat jouw ambities zijn en kom kennismaken met een van onze bedrijven.

student2

Stages

STAGE LOPEN DAAR
WORD JE WIJZER VAN

Starters

STARTEN, ACCELEREREN, KILOMETERS MAKEN

Heb je je mbo-, hbo- of wo-diploma op zak en sta je te popelen om werkervaring op te doen? BAS Trucks gunt je een vliegende start. Met een professionele inwerkperiode, goede begeleiding en ruimte voor je verdere ontwikkeling. Kijk maar eens of er een baan voor je bij zit. En solliciteer vooral, want nooit geschoten is altijd mis.

starter

PROFESSIONALS DIE
VERDER KIJKEN, KOMEN
VERDER BIJ BAS

Technici

WAT TELT IS WAT JE MEEBRENGT,
NIET WAAR JE VANDAAN KOMT

medewerker_4_540x440

BAS is een familiebedrijf met een internationaal karakter. Onze medewerkers zijn een afspiegeling van de samenleving: een mooie mix van verschillende nationaliteiten. Bij BAS kijken we niet naar je land van herkomst of achtergrond. Wat telt is wat je aan kennis, vaardigheden en persoonlijke kwaliteiten meebrengt. Kom je van buiten Nederland bij ons werken, dan vangen we je als familiebedrijf op en maken we je graag wegwijs.

Start typing and press Enter to search