Werkplaats

Driven by Solutions

Werkplaatsfuncties bij BAS

BAS heeft verschillende eigen werkplaatsen. Hier worden met de gezamenlijke inzet van incheckers, magazijn- en servicemedewerkers en monteurs bergen werk verzet. Van technische controles tot preventief onderhoud en reparaties. Wat wordt jouw rol?

Werkplaats

Uitdagende vacatures
monteurs en magazijn

Beschik jij over de vereiste kennis om voertuigen die bij ons binnenkomen te inspecteren? Dan ben je de inchecker die we zoeken. Je voert per voertuig de vereiste specificaties in en meldt eventuele gebreken aan onze monteurs. Of gaat jouw hart sneller kloppen als je medeverantwoordelijk bent voor het beheer en de distributie van meer dan honderdduizend vrachtwagenonderdelen? Dan spreken onze vacatures magazijnmedewerkers je vast aan.

Liggen je interesse en talent bij planning en organisatie? Bij BAS krijg je de mogelijkheden om uit te blinken als service coördinator. Ben je het liefst met je handen bezig? Bij BAS Trucks of Bas Tyres? Wij bieden je een loopbaan als monteur. En uiteraard hebben we ook topmonteurs nodig die onze werkplaatsteams aansturen en begeleiden. Kijk welke functie jou past.

magazijn

Incheckers, magazijn- en
servicemedewerkers en monteurs

Werkplaats

Werken aan je toekomst,
als truckmonteur

monteur

Wil jij jezelf continu verbeteren als truckmonteur in een van de modernste werkplaatsen van Europa? Ontdek de mogelijkheden bij BAS Truck Center. Als servicegericht en innovatief dealerbedrijf heeft ons BAS Truck Center vijf truck- en trailerwerkplaatsen. Je vindt ze in Veghel, Nijmegen, Veldhoven, Tilburg en Utrecht. Ook hebben we een eigen carrosserieherstelwerkplaats en spuiterij. BAS biedt complete service op het gebied van trucks, opleggers, aanhangers, laadkleppen, koelmotoren en hydrauliek. Voor alle merken. Ook bieden we specialistische kennis op het gebied van milieuvoertuigen, zoals containerlaadsystemen, autolaadkranen of veegmachines. Met preventief onderhoud zorgen we ervoor dat chauffeurs niet stil komen te staan. Met uitstekend uitgeruste werkplaatsen en goed opgeleide, flexibele teams bieden we onze klanten one-stop-service te bieden.

Bij BAS hebben we altijd plaats voor ervaren truckmonteurs die flexibel en zelfstandig zijn, graag de handen uit de mouwen steken en die ene lastige storing graag zelf op willen en kunnen lossen! Werken bij BAS betekent samen werken aan je toekomst. Een monteur bij BAS wordt met grote regelmaat getraind in de nieuwste technieken en ontwikkelingen. Ook biedt BAS de mogelijkheid om je verder te specialiseren. Hiervoor maken we gebruik van interne trainingsprogramma ‘s, en verschillende leveranciers- en specialistentrainingen.

Start typing and press Enter to search