Verkoop

Driven by Solutions

Verkoop bij BAS

De verkoop van nieuwe en gebruikte trucks is een van de pijlers onder onze organisatie. BAS Trucks bijvoorbeeld, verkoopt jaarlijks meer dan 7.500 voertuigen aan klanten in ruim 100 landen in Europa, Afrika, het Midden-Oosten en Zuid-Amerika. BAS Truck Center verkoopt jaarlijks ruim 500 nieuwe Volvo en Renault Trucks. Achter onze verkoopsuccessen zitten ijzersterke teams. Als commercie in je genen zit, kun jij deel uitmaken van een van die teams. Bekijk de vacatures en bepaal welke functie jou op het lijf geschreven is.

Als commercie in
je genen zit

Verkoop

Uitdagende vacatures voor verkooptalent

lease

Nieuwe Volvo en Renault Trucks vinden hun weg naar de klant via ons BAS Truck Center. Voor de internationale verkoop van gebruikte truck en trailers is BAS Trucks een vertrouwd begrip. Daarnaast hebben we een dealerschap in Duitsland en verschillende dealerbedrijven in Zuid-Nederland. Bij BAS Parts verkopen we wereldwijd meer dan 100.000 verschillende onderdelen, zowel nieuw als gebruikt, van complete truckmotoren tot wielmoeren. Ook het succes van BAS Tyres en BAS Vans is te danken aan de inspanningen van geoliede verkoopteams. Voor onze diverse verkoopteams zoeken we geregeld versterking. Kenmerken: klantgericht, commercieel, inzicht in vraag- en aanboddynamiek van de markt voor wegtransportmiddelen.

Onze verkoopvacatures spitsen zich toe op Online sales, Direct sales, Area sales en Verkoopondersteuning. Online Sales behandelt een grote variëteit aan biedingen, lease offertes, zoekopdrachten en algemene vragen. Bij Direct Sales heb je rechtstreeks contact met onze klanten. Ons verkoopteam Area sales zet zich in voor meer marktaandeel in specifieke regio’s. Bij Verkoopondersteuning ben je de steun en toeverlaat van onze verkopers. In alle gevallen geven marktkennis en klantvriendelijkheid de doorslag en is kennis van meerdere talen een pre. Meer weten over de criteria en uitdagingen?

Start typing and press Enter to search