Sales
support

Driven by Solutions

Sales support bij BAS

Verkoopkansen creëren en verzilveren. Dat doen we bij BAS samen. En daarin is een cruciale rol weggelegd voor onze afdeling Sales support. Hier wordt alles geregeld wat nodig is om een deal rond te maken. Kun je snel schakelen, ben je goed in documentenbeheer en breng je maximale accuratesse mee? Kijk dan snel of jouw functie er bij zit.

Jobs voor de secure,
solide en veelzijdige regelaars

Sales support

Uitdagende Sales support vacatures

salessupport

Op de afdeling Sales support ondersteun je onze accountmanagers bij het opstellen van offertes en beheren van orders. Tot aan de levering bij de klant. Je biedt klanten technische ondersteuning, handelt garantieaanvragen af en informeert klanten over verkoopacties. Als spin in het web ben jij hét aanspreekpunt voor klanten, carrosseriebouwers en leveranciers.

Van Tilburg tot Nijmegen, van IJsland tot Zuid-Afrika en van Peru tot Saudi-Arabië. BAS doet zowel regionaal als wereldwijd zaken. En jij kunt deel uitmaken van onze (inter)nationale dynamiek. Door contacten te onderhouden met klanten en fabrikanten, overal ter wereld. Door permanente interactie met onze verkoopteams en je collega’s van Logistiek. Leergierig, allround, accuraat, klantvriendelijk en thuis in de digitale wereld? Kijk snel welke functie bij jou past.

Start typing and press Enter to search