Parts

Driven by Solutions

Partsfuncties bij BAS

Om onze werkplaatsen -en zelf reparerende klanten zo goed mogelijk te bedienen is een goed draaiende onderdelenmachine van het grootste belang. Als partsmedewerker binnen onze magazijnen ben je mee verantwoordelijk voor de complete processen binnen het gehele onderdelenmagazijn. Samen met je collega’s zorg je voor een vloeiende inkomende en uitgaande goederenstroom van truck- en traileronderdelen. Het magazijnteam is de spil van voorraadbeheer-en controle. De parts medewerkers bestellen, ontvangen, controleren en registreren de diverse onderdelen. Ook voorraadbeheer en het mede organiseren van leveringen zijn belangrijke aspecten van deze uitdagende functie.

Voorraadbeheer- en controle,
service- en klantgerichte instelling

Parts

Uitdagende vacatures
parts

Als BAS parts medewerker denk je binnen onze groeiende onderneming mee in verbeteringen op het gebied van processen, voorraadbeheer, optimalisatie, klantgerichtheid, klanttevredenheid en kostenbesparing.

De magazijnteams blinken uit in een service – en klantgerichte instelling en zijn gewend pro- actief, flexibel en oplossingsgericht te denken. Alleen op die manier kunnen we garanderen dat onze klanten de service krijgen die ze van de BAS organisatie gewend zijn: klant – en oplossingsgericht. Herken je jezelf als toekomstig onderdeel van onze magazijnteams? Voor talent is altijd plaats!

holding_parts

Start typing and press Enter to search