New Business
Development

Driven by Solutions

New Business bij BAS

Kom jij een waardevolle bijdrage leveren aan de continue innovatie bij de marktleider in totaaloplossingen voor de transportsector? Bij BAS wachten we kansen niet af, maar creëren we ze zélf. En dat doen we samen. Op onze afdeling New Business Development. Een veelzijdig team onderzoekt en filtert alle strategische initiatieven op omzet-, winst- en groeipotentie. Iets voor jou?

Werk mee aan nieuwe kansen
en servicemodellen

New Business Development

Uitdagende New Business
Development vacatures

Bij New Business Development onderscheiden we twee functies: New Business Developer en Project Manager. Beide functies vragen om diepgaande marktkennis, strategisch inzicht en inventiviteit. Je helpt onze organisatie letterlijk vooruit met je analytische vermogen en durf om out of the box te denken.
Als New Business Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en realiseren van nieuwe kansen. Je bent een echte netwerker en teamspeler en voegt waarde toe aan uiteenlopende projecten. Als Project Manager zorg je ervoor dat de processen bij BAS soepel en efficiënt verlopen en bewaak je de kwaliteit en voortgang van projecten. Kijk of jouw functie erbij zit.

park-trucks

Start typing and press Enter to search