Logistiek

Driven by Solutions

Logistiek bij BAS

BAS verkoopt wereldwijd voertuigen, onderdelen en banden. Daarnaast coördineren we transportprocessen en organiseren we de verscheping van transportmiddelen, eveneens wereldwijd. Onze vloot legt jaarlijks 415.000 kilometer af. Dat is tien keer de wereld rond! Daar zit een slim en toegewijd logistiek team achter. Ga jij daar deel van uitmaken?

Wie en wat stuur jij
tien keer de wereld rond?

Logistiek

Uitdagende logistieke vacatures

trucks

Ben jij een commercieel talent met een logistieke achtergrond? Als shipping manager bij BAS ben je verantwoordelijk voor onze inkomende en uitgaande verschepingen. Wereldwijd. Je hebt contacten met uiteenlopende partijen en zorgt voor de beste oplossingen tegen de beste voorwaarden. Liever aan de slag als transportmanager? Als je een vaardige planner en onderhandelaar bent, geeft BAS je de ruimte. Je stuurt onze eigen vloot met chauffeurs aan.

Zit je liever zelf op de weg? Wij zijn altijd op zoek naar serieuze, ervaren chauffeurs die ervoor zorgen dat onze trucks en opleggers op het juiste moment op hun juiste bestemming worden afgeleverd en ingekochte trucks worden opgehaald.

Start typing and press Enter to search