Inkoop

Driven by Solutions

Inkoop bij BAS

Heb jij belangstelling voor wegtransport en beleef je plezier aan het spel van onderhandelen? BAS geeft je de ruimte om je uit te leven en je inkooptalenten verder te ontwikkelen in de automotive branche. Bekijk onze vacatures en bepaal welke functie het best bij je past.

Welke functie past bij jou?

Inkoop

Uitdagende vacatures voor inkooptalent

medewerker_kranen_540x440

Inkoop is een bepalende factor voor het succes van elke afdeling binnen onze organisatie. Bij BAS trucks koop je samen met je team de juiste voertuigen in. Bij BAS Parts focust ons inkoopteam op truckonderdelen uit binnen- en buitenland; bij BAS Tyres draag je bij aan de inkoop van vrachtwagenbanden. Ga je liever online op zoek naar de beste deals? Dan ben je welkom bij het inkoopteam van BAS Vans.
Binnen onze diverse inkoopteams bestaan veel verschillende functies, verdeeld over onze Binnendienst, Buitendienst en Inkoopondersteuning. Bij de Binnen- en Buitendienst ligt de nadruk op marktkennis en onderhandelingsvaardigheden. Bij Inkoopondersteuning maken organisatorische en administratieve vaardigheden het verschil. Wat breng je mee en wat krijg je ervoor terug?

Start typing and press Enter to search