ONZE MENSEN

Driven by Solutions

Gedreven door het BAS DNA, verbonden door onze waarden

BAS Holding is een unieke verzameling van bedrijven die zich elk vanuit hun eigen discipline sterk maken voor transportondernemers. Voor welk bedrijf je ook kiest, overal beleef je het typische BAS DNA dat de sleutel is tot teamspirit, creativiteit, respect voor verschillende culturen en achtergronden en de persoonlijke ambitie om voor onze klanten het verschil te maken. De mensen van BAS brengen elkaar en onze klanten vooruit.

Vijf kernwaarden als pijlers onder onze klantgedreven bedrijfscultuur

Klant- en oplossingsgericht

klant_en_oplossingsgericht_540x440

Alles wat we doen is gericht op het bieden van efficiënte oplossingen binnen de dagelijkse dynamiek van de transportsector. Iedereen draagt daar vanuit zijn eigen talent en passie aan bij. We zien onze klanten als partners voor wie we graag een stap extra zetten. Presteren staat bij BAS hoog in het vaandel en we realiseren ons dat de beste prestaties altijd teamprestaties zijn.

Ondernemend

De mensen van BAS wachten niet af, maar grijpen de kans om het verschil te maken. Voor hun klanten, maar ook voor collega’s en alle andere stakeholders. We geven het beste van wat we in huis hebben. Vanuit een sterk ontwikkelde eigen verantwoordelijkheid en aantoonbare ondernemingszin. We geloven in eigenaarschap, zijn alert op verbetermogelijkheden en maken ons gezamenlijk sterk voor hoogwaardige services.

Familie (informeel, respect en gelijkwaardigheid)

familie_540x440

BAS is een internationale onderneming die trouw blijft aan de tradities van een regionaal familiebedrijf. Dat vind je terug in de informele sfeer van de onderneming. Kenmerkend is de onderlinge betrokkenheid. Die uit zich in persoonlijke en oprechte interesse en aandacht. Wederzijds respect staat bij ons hoog in het vaandel. We zijn een multiculturele onderneming in een multiculturele samenleving. Bij BAS kijken we naar talent, passie en ondernemingszin, niet naar religie of culturele achtergrond. Onze doelen realiseren we samen.

Transparant

Wij staan voor eerlijk en correct zaken doen. Dit betekent ook dat we transparant zijn in afspraken, procedures en beloftes. We leggen verantwoording af over onze doelstellingen, activiteiten en resultaten – naar elkaar, naar onze klanten en stakeholders, én naar de samenleving.

Vooruitstrevend

vooruitstrevend_540x440

De wereld van het wegtransport verandert continu. Soms geleidelijk, soms schoksgewijs. Als vooruitstrevende organisatie anticiperen wij op die veranderingen. Dat doen we onder meer door ons in de dagelijkse praktijk van onze klanten te verdiepen en actief mee te werken aan innovatieve en toekomstbestendige oplossingen. Wij staan bovendien voor vooruitstrevend werkgeverschap. In een veilige en gezonde werkomgeving krijgt iedereen de kans zichzelf te ontwikkelen en te werken aan een goede werk-privébalans.

Start typing and press Enter to search