BAS FIT

Driven by Solutions

BAS Fit
daar krijg je energie van

Wat doe jij op dit moment om fit te blijven? Kun je een duwtje in de rug gebruiken? Bij BAS vind je de sportieve uitdaging die bij je past. Daar hebben we een uniek programma voor klaar staan: BAS Fit. Belangrijkste kenmerk: iedereen kan meedoen. Individueel of in collegiaal groepsverband. Als beginner of als gevorderde. ‘Your only limit is you’.

BAS Fit

BAS helpt je om fit te blijven

Gezonde en fitte mensen hebben meer plezier in hun leven en werk. Daarom helpt BAS een handje. Dat doen we voor jou, maar ook een beetje uit eigen belang. Omdat we houden van fitte mensen en zuinig zijn op onze medewerkers. Daarom kan iedereen meedoen aan het BAS Fit programma. Zonder overdrijving durven we te stellen dat dit het meest veelzijdige bedrijfsprogramma is om te werken aan je gezondheid en conditie. Aandacht voor je werkplek, voor je voeding, voor je lijf. Grenzen opzoeken, grenzen verleggen. Dat is BAS Fit. Onze mensen lopen er mee weg. En jij?

basfit

Het meest veelzijdige bedrijfsprogramma om gezond en fit te blijven
voor starters en toppers

BAS Fit

Van Health Check tot
sportieve evenementen

Je persoonlijke uitdaging begint met een professionele Health Check. Die maakt meteen duidelijk wat je aandachts- of verbeterpunten zijn. En daar kun je op allerlei manieren aan gaan werken. Door gezond te eten, bijvoorbeeld. Met de tips van een voedingsconsulent. Maar ook door je bewuster te zijn van je werkhouding, wat je ook doet. Onze werkplaats- en werkplekcoach vertelt je hoe. Maar BAS Fit betekent vooral: lekker actief deelnemen aan fitness- en sportactiviteiten die jou op het lijf geschreven zijn – in je eentje of in teamverband. En heb je de smaak te pakken, dan zien we je graag samen met je collega’s uitblinken tijdens te gekke sportevenementen.

healthcheck

Start typing and press Enter to search