BAS Academy

Driven by Solutions

BAS Academy

Maximale ruimte om je verder te ontwikkelen, professioneel en persoonlijk. Ook dat is BAS. Want als jij kunt doen waar je goed in bent, zit je lekker in je vel. Hierdoor ben je in staat een topprestaties te leveren. Je krijgt volop ondersteuning om je ambities waar te maken en jezelf te blijven verbeteren. Met trainingen en coachingtrajecten op maat en specifieke opleidingsroutes. Wil je vooruit in het leven? Je vindt uitdagende leerprogramma’s bij de BAS Academy.

BAS Academy

Van start tot finish

De wereld verandert, in de techniek worden grote stappen gezet, innovatie is de sleutel tot succes. Kwestie van bijblijven en doorschakelen. BAS biedt je daar de middelen voor. Direct bij je start en in alle verdere fases van je loopbaan. Zodra je aan de slag gaat, zorgt onze trainingscoördinator voor een inwerkplan dat aansluit op je functie en kennis. Je loopt op alle relevante afdelingen een dag mee, zodat je onze organisatie en je collega’s leert kennen. Er staat een e-learning programma voor je klaar en met een gedegen ‘training on the job’ ben je snel ingewerkt.

academy_540x440

BAS geeft je de ruimte en tools om te doen waar je goed in bent

BAS Academy

Training & coaching

Kennis van voertuigen, de markt en onze systemen. Het is de pijler onder onze services. Om je kennis up-to-date te houden, neem je geregeld deel aan in- en externe trainingen. Onze monteurs van BAS Truck Center hebben toegang tot de merkspecifieke trainingen van Volvo en Renault Trucks. Om kennis te delen organiseren we speciale ‘share your knowledge-sessies’. Voor ambitieuze en leergierige collega’s bieden we een studiekostenregeling. Ook stimuleren we deelname aan relevante seminars en beurzen. Op basis van een POP (persoonlijk ontwikkelingsplan) werk je gericht aan je loopbaan. Interactieve functionerings- en voortgangsgesprekken helpen je om de juiste keuzes te maken en stappen te zetten, ook op persoonlijk vlak. Bij BAS gaan je professionele en persoonlijke ontwikkeling hand in hand.

coaching

Start typing and press Enter to search