WERKEN BIJ BAS

Driven by your ambition

Werken bij Bas

Geen baan maar een carrière!

Een carrière bij BAS brengt je verder. Je stapt binnen in de robuuste wereld van trucks en bedrijfswagens en alle denkbare diensten daar omheen. Je krijgt de ruimte om het verschil te maken en het beste uit jezelf te halen. Een goede werkomgeving is bij ons even vanzelfsprekend als een inspirerende, informele werksfeer en maximale aandacht voor je professionele en persoonlijke ontwikkeling.

VIJF KERNWAARDEN ALS PIJLERS ONDER ONZE KLANTGEDREVEN BEDRIJFSCULTUUR

Onze cultuur

VAN WERELDKLASSE,
VOLGENS DE BESTE TRADITIES
VAN HET FAMILIEBEDRIJF

De wereld is ons werkterrein. Preciezer gezegd: de grenzeloze wereld van het wegtransport. De bedrijven van BAS voelen die dynamiek haarfijn aan en handelen daarnaar. Onze klanten staan altijd op nummer één. Die belofte maak je alleen waar met gedreven mensen die het vertrouwen en de ruimte krijgen om zichzelf te overtreffen. De vriendschappelijke en informele werksfeer bij BAS biedt die ruimte. Volgens de beste tradities van een familiebedrijf dat midden in de samenleving staat.

inzet-werkenbij

Bas Fit

Daar krijg je energie van

Bij BAS mag je rekenen op een goede werkplek, vers fruit op kantoor, gratis fitness en te gekke sportevenementen! Van een hardloopclinic, mountainbiketocht tot een schaatsclinic; alles komt in het BAS Fit sportprogramma voorbij! Onze mensen lopen er mee weg. En jij?

Bas Academy

BAS geeft je de ruimte en tools om te doen waar je goed in bent

Truck Academy

PERSPECTIEVEN VOOR EN IN DE TRANSPORTWERELD

Zuid-Nederland heeft zijn eigen Truck Academy. Dit is een initiatief van een aantal toonaangevende truckdealers, waaronder BAS Truck Center. Doel van de Truck Academy is: beginnend talent opleiden in de bedrijfsautotechniek. Zodat de transportwereld ook in de toekomst over genoeg enthousiaste professionals beschikt die het verschil maken.

trucker

Voor wie

Perspectieven voor en in
de transportwereld

De wereld is ons werkterrein. Preciezer gezegd: de grenzeloze wereld van het wegtransport.
De bedrijven van BAS voelen die dynamiek haarfijn aan en handelen daarnaar.

Specialismen

De beste specialisten kiezen voor de grenzeloze wereld van BAS

Start typing and press Enter to search