WERKEN BIJ BAS

Driven by your ambition

Werken bij Bas

Stap aan boord bij BAS

Een carrière bij BAS brengt je verder. Je stapt binnen in de robuuste wereld van trucks en bedrijfswagens en alle denkbare diensten daar omheen. Je krijgt de ruimte om het verschil te maken. Een goede werkomgeving is bij ons even vanzelfsprekend als een inspirerende, informele werksfeer en maximale aandacht voor je professionele en persoonlijke ontwikkeling.

VIJF KERNWAARDEN ALS PIJLERS ONDER ONZE KLANTGEDREVEN BEDRIJFSCULTUUR

Onze cultuur

VAN WERELDKLASSE,
VOLGENS DE BESTE TRADITIES
VAN HET FAMILIEBEDRIJF

De wereld is ons werkterrein. Preciezer gezegd: de grenzeloze wereld van het wegtransport. De bedrijven van BAS voelen die dynamiek haarfijn aan en handelen daarnaar. Onze klanten staan altijd op nummer één. Die belofte maak je alleen waar met gedreven mensen die het vertrouwen en de ruimte krijgen om zichzelf te overtreffen. De vriendschappelijke en informele werksfeer bij BAS biedt die ruimte. Volgens de beste tradities van een familiebedrijf dat midden in de samenleving staat.

inzet-werkenbij

Bas Fit

Daar krijg je energie van

Wat doe jij op dit moment om fit te blijven? Kun je een duwtje in de rug gebruiken? Bij BAS vind je de sportieve uitdaging die bij je past. Daar hebben we een uniek programma voor klaar staan: BAS Fit. Belangrijkste kenmerk: iedereen kan meedoen. Individueel of in collegiaal groepsverband. Als beginner of als gevorderde. ‘Your only limit is you’.

Bas Academy

BAS geeft je de ruimte en tools om te doen waar je goed in bent

Truck Academy

PERSPECTIEVEN VOOR EN IN DE TRANSPORTWERELD

Zuid-Nederland heeft zijn eigen Truck Academy. Dit is een initiatief van een aantal toonaangevende truckdealers, waaronder BAS Truck Center. Doel van de Truck Academy is: beginnend talent opleiden in de bedrijfsautotechniek. Zodat de transportwereld ook in de toekomst over genoeg enthousiaste professionals beschikt die het verschil maken.

trucker

Voor wie

Perspectieven voor en in
de transportwereld

De wereld is ons werkterrein. Preciezer gezegd: de grenzeloze wereld van het wegtransport.
De bedrijven van BAS voelen die dynamiek haarfijn aan en handelen daarnaar.

Specialismen

De beste specialisten kiezen voor de grenzeloze wereld van BAS

vacatures

Start vandaag met je toekomst!

Typ uw zoekwoord en druk op Enter om te zoeken