We zijn tevreden, maar willen altijd beter.

BAS in Bedrijvig Meierijstad

In de media verschijnen Bas en Caspar van Heertum maar zelden en interviews geven ze vrijwel nooit. Voor deze keer maakten ze een uitzondering voor Bedrijvig Meierijstad.

Het avontuur bij BAS begon voor Caspar en Bas respectievelijk in 1992 en 1995. Destijds was hun vader eigenaar van het bedrijf. Toen het noodlot toesloeg in 2000 en hun vader overleed aan de gevolgen van een hersenbloeding, besloten ze het bedrijf voort te zetten. Sinds die tijd is BAS ieder jaar gegroeid in alle activiteiten.

Met 800 medewerkers en een jaaromzet van 400 miljoen is BAS uitgegroeid tot een van de grootste bedrijven van Veghel. De omzet groeit de laatste jaren met zo’n 15% per jaar. Hoe dat verklaard wordt? “Goede mensen,” antwoordt Caspar van Heertum resoluut. “En kansen zien in de markt.”

Bas en Cas zijn trots op de drive en teamspirit binnen het bedrijf. ” Je ziet mensen stralen, dat is misschien het mooiste wat er is. Zonder tevreden medewerkers krijg je onmogelijk tevreden klanten”, besluiten ze. Nieuw talent is dan ook altijd welkom bij BAS. Check hier alle vacatures.

Lees het complete interview online in Bedrijvig Meierijstad (vanaf p. 16): KLIK HIER

 

Start typing and press Enter to search