Samenwerking Ministerie van Defensie en BAS Rent!

Strategische samenwerking Ministerie van Defensie en BAS Rent!

Helikopters gaan we (vooralsnog…) niet verhuren, toch gaat BAS Rent vanaf april wel met nagenoeg dezelfde snelheid en precisie de benodigde huurtrucks bezorgen op ruim 20 defensielocaties in Nederland! Vanuit een uitgebreide marktconsultatie middels Europese Aanbesteding is BAS Rent geselecteerd als de exclusieve partner voor het Ministerie van Defensie voor inhuur van alle trucks voor de komende jaren. En daar zijn we maar wat trots op!

Met ingang van 1 april is BAS Rent een minimaal tweejarige samenwerking (met verlengopties oplopend tot 4 jaar) gestart met het Ministerie van Defensie voor het leveren alle benodigde huurtrucks op meer dan 20 locaties in Nederland.

Hieraan ging een uitgebreide selectie- en aanbestedingsprocedure vooraf waarbij beoordelingen op voertuigspecificaties, serviceprestaties en prijs vergeleken werden. Voor het Ministerie van Defensie kwam uiteindelijk BAS Rent uit de bus met de meest interessante aanbieding. Uitgangspunt is dat we gedurende de contractperiode jaarlijks minstens 3.250 – 3.500 dagen trucks zullen verhuren, veelal in de vorm van langere termijn inzet van trekkers, gesloten bakwagens en koelbakwagens. Waarbij onze opdrachtgever volledig ontzorgd word en de voertuigen daar waar benodigd door ons aangeleverd en opgehaald worden. Kortom, dat doen waar we goed in zijn!

Inmiddels hebben de introductiegesprekken plaatsgevonden met de verantwoordelijken binnen defensie, hebben we kennisgemaakt met het ‘Order-Entry’ team, en zijn we al volop bezig met het inplannen en aanleveren van voertuigen.

Een mooie kans voor ons om verdere groei te realiseren en om maar in defensie termen te spreken: “Wij gaan door waar anderen stoppen”!

 

BAS Rent en Defensie

Strategische samenwerking Ministerie van Defensie en BAS Rent!

Start typing and press Enter to search