Services

Driven by Solutions

ALTIJD MET EEN GOED GEVOEL DE WEG OP

Bedrijven van BAS staan samen voor méér. Bij totaaloplossingen voor de transportsector horen ook financierings- en verhuuroplossingen. Zodat onze klanten onder alle omstandigheden verder kunnen. Van lease, tot verhuur, tot fleet management. Van advies tot handen uit de mouwen en met een goed gevoel de weg op.

BAS Lease

Driven by financing

BAS Lease biedt transportbedrijven de mogelijkheid om wegmaterieel tegen transparante voorwaarden te leasen. Binnen de onderneming is twintig jaar ervaring in financiële dienstverlening met de focus op wegtransport gebundeld. Onze expertise staat garant voor een degelijk bedrijfseconomisch en financieel advies en passende leaseoplossingen die de transportondernemer vooruit helpen. Van Financial Lease tot en met Sale & Lease Back-oplossingen, BAS Lease biedt uitkomst.

holding-website_v3

Kengetallen BAS Lease | 2020

2.385
Aantal contracten NL
469
Aantal contracten DE

Er is veel mogelijk om op het vereiste moment
over het juiste materieel te beschikken.

BAS Rent

Driven by Flexibility

basrent

BAS Rent legt zich als markt- en klantgerichte onderneming toe op de verhuur van wegtransportmaterieel. Hiermee bieden wij oplossingen aan transporteurs met tijdelijke of periodieke capaciteitsproblemen. De verhuur betreft trucks en opleggers en biedt uitkomst voor zowel de korte als langere termijn. Nationaal of internationaal vervoer, gespecialiseerde transporttoepassingen of onvoorziene spoedsituaties, BAS Rent biedt de flexibiliteit voor de best passende oplossing. Snel, voordelig en op maat.

Kengetallen BAS Rent | 2020

149
Eenheden in vloot

FleetCareXL

Driven by knowledge

FleetCare XL is een uniek concept dat voorziet in compleet fleet management. Ongeacht het merk truck en ongeacht de opbouw, FleetCareXL neemt het totale beheer voor haar rekening. Dit gebeurt op basis van Service Level Agreements met heldere beloftes over kwaliteit, continuïteit en kostenbeheersing. Expertise en slimme IT-systemen vormen de pijlers onder deze unieke service die zorgt voor een optimale inzetbaarheid bij maximale rendementen.

fleetcare2

Start typing and press Enter to search