RETAIL

Driven by Solutions

SERVICEOPLOSSINGEN DIE TRANSPORTEURS VERDER HELPEN

De bedrijven van BAS zijn gebouwd op een stevig fundament. Een jarenlang dealerschap van Volvo Trucks en Renault Trucks is de basis van een uniek verkoop- en servicenetwerk voor transportmaterieel. In Nederland is BAS Truck Center ons vlaggenschip, in Duitsland zijn we sterk vertegenwoordigd met BTS. Wereldwijd levert BAS Mining Trucks uniek materieel voor infrastructuur en mijnbouw. Drie BAS-bedrijven, één doel: servicesoplossingen die de transporteur verder brengen.

BAS Truck Center

Driven by service

Als een servicegericht en innovatief dealerbedrijf is BAS Truck Center sterk vergroeid met de transportwereld. Wij zijn al jaren de officiële dealer van Volvo en Renault Trucks en bedrijfswagens , met servicevestigingen in Veghel, Nijmegen, Tilburg en Veldhoven. Wij bieden vervoerders concrete oplossingen voor alle vraagstukken rond transportmaterieel. BAS Truck Center verleent service aan alle merken trekkend en getrokken materieel en bedrijfswagens. Onderhoud en reparaties worden door ervaren en professionele teams uitgevoerd.

De brede dienstverlening van alle BAS-bedrijven is verankerd in het Global Truck Concept, dat voorziet in de in- en verkoop van nieuwe en gebruikte wegtransportmiddelen, financiële diensten, waaronder lease-oplossingen, en unieke after-sales services, zoals bijvoorbeeld de verkoop van originele Volvo- en Renault-onderdelen.

bascenter

Kengetallen BAS Truck Center | 2020

234.513
Verkochte uren
298
Afgeleverde trucks (Volvo/Renault)

Tijd is geld. Iedere kilometer telt. Mijn truck is mijn kapitaal.
Bij BAS begrijpen ze precies welk serviceniveau daarbij hoort.

BTS

Driven by Service

Met BTS is BAS als DAF-dealer sterk vertegenwoordigd in Duitsland. BTS heeft vestigingen in Hamm, Dortmund, Frechen en Essen. Daarmee beslaan we een aanzienlijk deel van Noordrijn-Westfalen. BTS is de grootste DAF dealer van Duitsland. Onder het motto ‘die ganze Welt des LKW’, legt BTS zich toe op verkoop en onderhoud van DAF Trucks en getrokken materieel. BTS staat voor klantgerichte snelle oplossingen tegen scherpe prijzen. Klanten kunnen ook bij BTS terecht voor originele DAF-onderdelen.

bts

Kengetallen BTS | 2020

81.652
Verkochte uren
597
Afgeleverde DAF Trucks

BAS Mining Trucks

Driven by innovation

minning

BAS Mining Trucks biedt wereldwijd de beste trucks voor alle voorkomende infrastructurele werkzaamheden en mijnbouwprojecten. Dit specialisme is ontstaan door goed naar de markt te luisteren en opgezet in samenwerking met diverse partners uit de betreffende sector. Onze trucks zijn in eigen beheer ontwikkeld en worden continu verbeterd. Klanten kunnen kiezen uit verschillende serviceniveaus. Service level 1 biedt de zekerheid van een beschikbaarheidsgarantie.

Start typing and press Enter to search