BAS stage inhouse middag

In het kort:

  • Zoek jij een uitdagende meewerk- of afstudeerstage mét carrière perspectief?
  • Heb jij affiniteit met Automotive, Internationale handel, (Online) Marketing, Video of Customer Service?
  • Woon jij in de directe omgeving van Veghel 
  • Meld je dan aan middels een appje naar 0651701422 voor de BAS Stage Inhouse middag op vrijdag 3 mei vanaf 14:00! 

 

You’re invited!

Ben jij op zoek naar een afwisselende HBO/WO stage of een uitdagende afstudeeropdracht mét aantrekkelijk carrièreperspectief? Speciaal voor nieuwsgierige en ambitieuze studenten openen wij op vrijdag 3 mei vanaf 14:00 de deuren van ons gloednieuwe hoofdkantoor in Veghel! Tijdens deze middag kom je meer te weten over BAS en proef je de sfeer en de cultuur binnen onze informele en internationale organisatie. Uiteraard maken wij ook graag kennis met jou, krijg je de kans om jezelf te pitchen en vertellen wij jou graag meer bij de stagemogelijkheden! Kortom de perfecte gelegenheid om in één dag kennis te maken en te ervaren wie we zijn als werkgever en nog belangrijker. Of wij bij jou passen! We sluiten de middag natuurlijk af met een gezellige en geheel vrijblijvende vrijdagmiddag borrel.

Nieuwsgierig of er een interessante (afstudeer)stage voor jou bij zit? Die kans is erg groot! Wij nodigen jou namelijk uit om middels een open sollicitatie  jouw stage voorstel te pitchen aan ons:) Hieronder geven wij alvast een aantal suggesties van de openstaande stageplekken vanaf september 2019.

Wat dacht je van een uitdagende meewerkstage op de Marketing afdeling? Bekijk dan snel de Stage Online Marketing Ben je de creatieveling van jouw vriendengroep en heb jij passie voor video? Check dan de stageplek video waar jij jouw stempel mag drukken op alle video uitingen vanuit BAS naar haar consumenten en de arbeidsmarkt! Heb je meer interesse in een uitdagende afstudeeropdracht? Bekijk dan zeker de afstudeerstage ‘Internationaal markt-en klantenonderzoek of ga jij je vastbijten in jouw onderzoek naar een nieuw pricingmodel voor BAS Parts?

Wij horen heel graag van je! Bij BAS geven we jong talent graag de kans om met ons mee te groeien en écht het verschil te maken. Je zal niet de eerste zijn die na een succesvolle stageperiode zijn of haar carrière bij ons voortzet!  Wil jij bij deze middag aanwezig zijn? Dan ontvangen wij graag een mailtje met jouw CV en motivatie op recruitment@werkenbijbas.com.
Liever laagdrempelig contact leggen? Stuur dan snel een appje naar onze recruiter Len van den Elsen 06-51701422

Graag tot 3 mei op ons hoofdkantoor aan de Mac Arthurweg 2, in Veghel

Start typing and press Enter to search