Jubileum BASTA

40 X BASTA

“Wie onderneemt, kijkt vooruit. Visie ontwikkelen en kansen aangrijpen om een nieuwe horizon te creëren. We zien dat door de jaren heen bij onze klanten, waarbij een uitgestippelde strategie leidt tot vooruitgang. Van den Bosch Transporten is hierin een voorbeeld. Van puur wegtransport werd, rond 2006, een transitie ingezet naar meer intermodaal en uiteindelijk ketenregie van goederenstromen.

Jubileum BASTA-nummer 40 zette ons ertoe aan om eens terug te blikken en die ontwikkelingen te herkennen. In de ruim 20 jaar dat ons magazine verschijnt, zijn veel ondernemers belicht. Doorzetters, innovators en mensen met lef, die steeds nieuwe wegen opzoeken om te kunnen groeien, maar ook het vermogen hebben te veranderen. En, er is veel veranderd in twee decennia. Automatisering en data intelligentie zijn een belangrijk onderdeel geworden in iedere onderneming en alle sectoren. Plansystemen,boordcomputers, navigatie en voertuigherkenning deden hun intrede. Die systemen met elkaar te laten praten om zo een win-win situatie te laten ontstaan, betekent vooruitgang, maar blijkt tevens een grote uitdaging.

Het BAS Global Truck Concept helpt daarbij en is ook een rode draad in alle BASTA’s. De ontwikkelingen, nieuwe initiatieven en successen kun je slechts in de loop van de tijd waarnemen. Uw vragen leidden tot nieuwe initiatieven en die leidden weer tot nieuwe diensten. Een van de voorbeelden is BAS Mining Trucks, dat begon als een initiatief rondom het Grensmaas project en is uitgegroeid tot een wereldspeler in de mijnbouwwereld. Een ander voorbeeld is BAS Trucks, dat ooit startte met de verscheping van 14 trucks naar Chili als mogelijk afzetkanaal voor gebruikte trucks. Dit jaar hopen we de magische grens van 10.000 trucks te bereiken. Voor noviteiten is er altijd één voorwaarde: initiatieven moeten ten dienste staan van het Global Truck Concept en passen in het aanbod dat we u doen, waarbij we steeds verrassend willen zijn en u alles rondom het transport onder één dak willen bieden.

Ik wens u veel leesplezier!”

Bas van Heertum

KLIK HIER en lees alle ontwikkelingen en klantverhalen in BASTA 40!


Start typing and press Enter to search