Een dosis positiviteit

Een dosis positiviteit!

Zoals ieder bedrijf in Nederland zijn ook wij de afgelopen periode ‘overvallen’ door de komst en gevolgen van het coronavirus voor zowel onze sector als ons bedrijf. Waar we bij BAS Truck Center de werkplaatsen nog goed bezet hadden, liepen de verkopen bij BAS Trucks hard terug.
Op dit moment lijkt de situatie zich iets te stabiliseren. Niet alleen in Nederland en de ons omringende landen, maar ook binnen BAS. Het hoofdkantoor en vestigingen zijn inmiddels helemaal ‘RIVM-proof’. We vinden het dan ook tijd voor een beetje positief nieuws en geven daarom graag een update over de recente ontwikkelingen binnen BAS. 

”We merken op dat veel ondernemers positief naar de toekomst kijken”

BAS Trucks
Een aantal indicatoren laten gelukkig zien dat de economie weer langzaam opengaat en bedrijven nog steeds willen investeren. Gelukkig zien we ook dat ‘de business’ weer enigszins aantrekt. Een belangrijk getal dat we in de gaten houden bij BAS Trucks zijn de website bezoekers en het aantal aanvragen dat we ontvangen; deze beide cijfers zijn weer op het pre-corona niveau. Als gevolg hiervan lopen de verkoopaantallen bij BAS Trucks ook verder op en merken we aan de gesprekken die we met klanten voeren dat veel ondernemers positief naar de toekomst kijken en zich snel hebben aangepast aan het nieuwe normaal.

BAS Truck Center
Bij BAS Truck Center hebben we de afgelopen weken een aantal hele mooie orders voor nieuwe Volvo Trucks binnengehaald bij onder andere Bomenrooibedrijf Kuijpers (FH460 6×4), Fleuren Alders (2x Volvo FH 8×4 + 1x FH 4×2) en 4x Volvo FH500 TC voor Van de Maat Transport. Daarnaast hebben we ook de vierde (van dit jaar) Renault truck bij Speedliner verkocht inclusief een R&O contract van 60 maanden.

”We zijn er heel trots op dat we een tweede plaats hebben behaald in het Retail Excellence klanttevredenheidsonderzoek van Volvo”.

Ook in de werkplaats hebben we nieuw werk binnengehaald; onder andere meerdere trailers en DAF trucks van Pali Group en alle trailers van Coldservice komen vanaf heden in onderhoud (en APK) bij BAS Truck Center. Daarnaast zijn we er heel trots op dat we een tweede plaats hebben behaald in het Retail Excellence (Rex) klanttevredenheidsonderzoek van Volvo. Dit is voor ons een van de allerbelangrijkste indicatoren om te meten of we trots kunnen zijn op ons werk.

FleetCareXL contracten verlengd 
Bij FleetCareXL hebben, in de eerste weken van de coronacrisis, maar liefst drie klanten hun contracten verlengd waaronder; Beelen & Heijmans en Suez. Hartstikke mooi om, zeker in deze tijd, wederom het vertrouwen te krijgen van onze klanten.

Deals BAS Mining Trucks
Verder hebben we bij BAS Mining Trucks een supermooie deal kunnen sluiten met een mijnbouwbedrijf in Kazachstan. Het betreft een order van meerdere mining trucks (inclusief de levering van een startpakket Parts). De trucks worden ingezet voor de bouw van een dam voor een goud processing plant in Siberië en daarna zullen de trucks gouderts gaan transporteren vanaf de mijn naar de fabriek. Daarnaast heeft ook Teranga Gold in Burkina Faso weer een aantal service trucks besteld.

”In een roerige tijd blijkt ons Global Truck Concept succesvol”

Het Global Truck Concept bewijst haar kracht
Juist in deze roerige tijd bewijst ons Global Truck Concept uniek en succesvol te zijn. De klant centraal, kansen zien, aanpakken en investeren in kennis en technologie zijn hiervoor de juiste bouwstenen. Naast investeren in kennis en technologie investeren we ook nog steeds in BAS talent. Dit geldt voor zowel eigen talenteerde medewerkerse als nieuw talent. Ben of ken jij iemand die samen met de bedrijven van BAS wil meegroeien? Bekijk hier alle openstaande vacatures of stuur een open sollicitatie.

Start typing and press Enter to search