BAS Sjeest Mee!

BAS Sjeest mee!

In samenwerking met Provincie Noord-Brabant, Sjees en Brabant mobiliteitsnetwerk is BAS vorige week als eerste bedrijf in Veghel gestart met de ‘Sjees E-Bike Pool’. De gemeente Meijerijstad is op dit moment één van de deelnemende gemeentes (Nijmegen, Tilburg, Son en Veldhoven op dit moment nog niet) Het doel van deze campagne? De E-Bike promoten als volwaardig alternatief voor de auto, files in de spits verminderen en beweging stimuleren.
Werknemers van BAS krijgen dertien weken lang de gelegenheid om één van de vier E-Bikes een week lang uit te proberen voor zowel privéritten als woon-werkverkeer. De eerste week zit erop en de ervaringen tot nu toe zijn zeer positief!

Één van de vier collega’s die in de eerste week een E-Bike heeft uitgeprobeerd is Danielle Vissers. ”Ik zat er al een tijdje aan te denken om een keer een elektrische fiets van iemand te lenen om te kijken of de afstand vanaf huis (Uden) naar Veghel op de fiets te doen is. De actie ‘BAS Sjeest Mee’ kwam dan ook perfect uit.  Na de eerste dag was ik al verkocht! Het fietsen is heerlijk, ik ben vanaf Uden binnen een half uur op het werk, vermijd files en ben sportief bezig!”.

Wij wensen alle collega’s veel uitprobeer plezier toe en zijn benieuwd naar alle ervaringen!
Bekijk hier de SJEES E-Bike promotievideo met in de glansrijke hoofdrol: onze BAS collega’s!

 

Start typing and press Enter to search