BAS goes Huzes

BAS goes HuZes!

Erg trots zijn wij op het feit dat maar liefst negen BAS collega’s deze week naar Frankrijk zijn afgereisd. Zij gaan namelijk samen de mentale én fysieke beproeving aan van de Alpe D’Huez die op donderdag 6 juni plaatsvindt. Na alle (logistieke) voorbereidingen, een fijne nachtrust en goede testrit is het team er helemaal klaar voor.

Morgen gaan ze de uitdaging aan om zo vaak mogelijk de Alpe d’Huez te beklimmen en een mooi bedrag in te zamelen voor het KWF fonds.
De Alpe d’Huez is opgericht met als doel om de onmacht die ontstaat bij kanker om te zetten in kracht, onder het motto ‘opgeven is geen optie’.

Als hoofdsponsor van het BAS goes HuZes team doneert BAS 200 euro per teamlid dat de top bereikt.

Uiteraard gaat het team er alles uithalen om zo vaak mogelijk de Alpe D’Huez te beklimmen zodat er een mooi bedrag wordt ingezameld.
Wil jij op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Het team is live te volgen via de app: https://www.opgevenisgeenoptie.nl/koersweek-2019/alpe-dhuzes-app

Wij wensen Bas, Harm, Paul, Randy, Dennis, Bart, Marco, Maik en Jurriaan heel veel succes! Ook willen we graag Anke en Randy in het zonnetje zetten! Zij zetten zich in het logistieke team de hele week in als vrijwilligers. Wij zijn trots op het hele team!

#opgevenisgeenoptie #BASgoesHuZes

 

Start typing and press Enter to search